Topp-200 byer  |  

Veterinaerer Norge

Har du hund eller katt? Det er i alle fall de vanligste kjæledyrene i Norge. Det er viktig å vite hvor du skal henvende deg dersom kjæledyret ditt er sykt eller har skadet seg, og her kan du finne din nærmeste dyrlege. Veterinæren behandler de fleste dyr, for eksempel gårdsdyr som...

Har du hund eller katt? Det er i alle fall de vanligste kjæledyrene i Norge. Det er viktig å vite hvor du skal henvende deg dersom kjæledyret ditt er sykt eller har skadet seg, og her kan du finne din nærmeste dyrlege. Veterinæren behandler de fleste dyr, for eksempel gårdsdyr som gris, hest, storfe og sau. Mange dyr trenger også regelmessige vaksiner og kontroll av tenner. Veterinærer vet mye om sykdommer som dyr ofte bærer, og har derfor stor kunnskap om mattrygghet og miljø. Dette bidrar de med sammen med Mattilsynet, slik at vi har trygt kjøtt i matbutikkene.

Vis mer

9 resultater for Veterinaerer

Arken Dyreklinikk DA i Bryne

Kvålevegen 22, 4340 Bryne

Dyreklinikk, Ålgård, Sandnes, Stavanger, tjenester, kirurgi, helsesjekk, vaksinering, røngten, ultralyd, id-merking, tannbehandling, indremedisin, produkter, åpningstider, levering og henting, ormekur, vaksinering, flått, forgiftning

aapning, aktuelt:, arken, dyreeeier

Vets 4 Pets AS i Heggedal

Vollenveien 132, 1389 Heggedal
66 79 75 00

Vets 4 Pets er en dyreklinikk i Heggedal (Asker, Vollen). Den drives av to veterinærer med lang erfaring i dyrlegepraksis. Vi har et bredt utvalg i dyrefor.

asker, dyrefor, dyreklinikk, dyrlegepraksis

Dyreklinikken AS i Straume

Bjorøygården, 5353 Straume
56 32 14 20

Dyreklinikken Sotra ligger sentralt plassert i Bjorøygården vis-à-vis Sartor senter på Sotra utenfor Bergen.

aapningstider, bergen, dyr, dyreklinikk

Fant du den riktige blant de 9 tilbydere av veterinaerer ? Hvis du også er tilbyder av veterinaerer men ikke ennå finnes med i bedriftskatalogen , kan du alltid registrere deg gratis.

Her finner du profiler med "veterinaerer" i hele landet. I resultatlista presenterer ulike bedrifter sine produkter og tjenester for temaet "veterinaerer".

Pages24 bruker cookies. Ved å fortsette på siden godkjenner du bruken av cookies. Mer informasjon