Topp-200 byer  |  

Vaskerier Norge

Har du fått flekker på dressen din igjen? Trenger den fineste kjolen din en rens? Enkelte klær bør du heller overlate til eksperter å vaske, i stedet for å putte dem i vaskemaskinen hjemme. Vaskerier er også ypperlig å benytte seg av for bedrifter som ofte trenger vask...

Har du fått flekker på dressen din igjen? Trenger den fineste kjolen din en rens? Enkelte klær bør du heller overlate til eksperter å vaske, i stedet for å putte dem i vaskemaskinen hjemme. Vaskerier er også ypperlig å benytte seg av for bedrifter som ofte trenger vask og rens av arbeidstøy og dørmatter, eller idrettslag som trenger rene drakter og treningstøy. Hvis du skal i bryllup eller på en stor gallafest er det best å ta en kikk på antrekket ditt først. Trenger du hjelp fort, kan du finne ditt nærmeste vaskeri her.

Vis mer

417 resultater for Vaskerier

Margit Dale i Valle

Dale, 4747 Valle

Setesdal Valle Hytte Cabin Fjellklatring Climbing Iceclimbing Norway Norwegen

vaskerier, pensjonater-og-hybelhus, vaskerier, private-og-kommersielle

Nor Tekstil AS i Stavanger

Fabrikkveien 15, 4033 Stavanger
974 28 446

Konsernet Nor Tekstil er Norges ledende aktør innen tekstilservice og vaskeritjenester. Samlet består konsernet av 19 vaskerier. Vi yter tjenester til helsesektor, hoteller, industri-, handels- og servicebedrifter.

vaskerier, forretninger-og-services, vaskerier, private-og-kommersielle

Berendsen Tekstil Service AS i Skien

Bedriftsvegen 88, 3735 Skien
22 88 48 00

Utleie og vask av arbeidsklær, matter, mopper og hygieneløsninger. Kontakt oss for en skreddersydd løsning til din bedrift! >>

vaskerier, vaskerier, private-og-kommersielle

Leko Matter AS i Oslo

Verkseier Furulunds vei 9B, 0668 Oslo
22 35 80 35

Vi har størst utvalg i utleiematter. Vår matteservice dekker det meste av Østlandet. Våre konkurransedyktige priser på matteutleie ligger på nett.

vaskerier, vaskerier, private-og-kommersielle

Fant du den riktige blant de 417 tilbydere av vaskerier ? Hvis du også er tilbyder av vaskerier men ikke ennå finnes med i bedriftskatalogen , kan du alltid registrere deg gratis.

Her finner du profiler med "vaskerier" i hele landet. I resultatlista presenterer ulike bedrifter sine produkter og tjenester for temaet "vaskerier".

Pages24 bruker cookies. Ved å fortsette på siden godkjenner du bruken av cookies. Mer informasjon