Topp-200 byer  |  

Slaktere Norge

Det norske kjøttet du finner i dagligvarebutikken kommer fra gårdene rundt i landet og slaktes hos norske slakterier. Store slakterier, som for eksempel Gilde og Prior, leverer primært kjøttvarer til matbutikkene i landet, men det finnes også mange slaktere som driver mindre foretak...

Det norske kjøttet du finner i dagligvarebutikken kommer fra gårdene rundt i landet og slaktes hos norske slakterier. Store slakterier, som for eksempel Gilde og Prior, leverer primært kjøttvarer til matbutikkene i landet, men det finnes også mange slaktere som driver mindre foretak og har egne butikkutsalg. Disse finnes rundt omkring i hele Norge og her finner du ferskt kjøtt av for eksempel storfe, svin, lam og vilt. Slakterne lager ofte pølser, pålegg og spekemat. Har du lyst på ekstra gode kjøttvarer til festmiddagen, eller kanskje noe godt pålegg til helgefrokosten? Finn din nærmeste slakter her!

Vis mer

0 resultater for Slaktere

Fant du den riktige blant de tilbydere av slaktere ? Hvis du også er tilbyder av slaktere men ikke ennå finnes med i bedriftskatalogen , kan du alltid registrere deg gratis.

Her finner du profiler med "slaktere" i hele landet. I resultatlista presenterer ulike bedrifter sine produkter og tjenester for temaet "slaktere".

Pages24 bruker cookies. Ved å fortsette på siden godkjenner du bruken av cookies. Mer informasjon