Topp-200 byer  |  

Skreddere Norge

Har du en høytid eller markering i vente? Til en ekstra fin anledning er det alltid stas med et spesialsydd antrekk som er tilpasset din figur og stil. Det kan for eksempel være dressen til bryllupet, kjolen til gallafesten, jobbantrekket eller bunaden til 17. mai. Hos skredderen får du tilpasset...

Har du en høytid eller markering i vente? Til en ekstra fin anledning er det alltid stas med et spesialsydd antrekk som er tilpasset din figur og stil. Det kan for eksempel være dressen til bryllupet, kjolen til gallafesten, jobbantrekket eller bunaden til 17. mai. Hos skredderen får du tilpasset antrekket etter dine mål og du får også hjelp til hverdagsantrekket om du trenger det. Kanskje du har en bukse du ønsker å legge opp? Hvis du vil vite om det finnes en skredder i nærheten, og hva de kan hjelpe deg med, kan du få oversikt her.

Vis mer

2 resultater for Skreddere

Tante Marie AS i Kongsvinger

Storgata 33, 2212 Kongsvinger
62 81 47 07

Tradisjonelle Solør-Odal-bunader for damer og herrer. Den originale Lundebydrakten fra 1932 med sort, hvitt eller blått klede.

brokade, brukskunst smykke, bunad, bunaden

Lykkeliten - Sola Systue AS i Sola

Skjoldgården Rådhusvegen 30, 4050 Sola
51 01 10 43

Alle kjoler uansett førpris nå kr. 298.-  kr. 398.- og kr. 498.- Vi er flyttet til Skjoldgården i Sola Sentrum.   Kjære Bunadsvenner Det er tid for &a

baby, babykjoler, babyklaer, babysko

Fant du den riktige blant de 2 tilbydere av skreddere ? Hvis du også er tilbyder av skreddere men ikke ennå finnes med i bedriftskatalogen , kan du alltid registrere deg gratis.

Her finner du profiler med "skreddere" i hele landet. I resultatlista presenterer ulike bedrifter sine produkter og tjenester for temaet "skreddere".

Pages24 bruker cookies. Ved å fortsette på siden godkjenner du bruken av cookies. Mer informasjon