Topp-200 byer  |  

Religion Norge

Kristendom er den mest utbredte religionen i Norge, og er ansett som statsreligionen. Rundt 3/4 av befolkningen er medlemmer av den norske statskirken, og alle byer, tettsteder og bygder har sine kirker eller bedehus. I kirken arrangeres faste gudstjenester, såvel som dåp, bryllup og begravelser. Men i...

Kristendom er den mest utbredte religionen i Norge, og er ansett som statsreligionen. Rundt 3/4 av befolkningen er medlemmer av den norske statskirken, og alle byer, tettsteder og bygder har sine kirker eller bedehus. I kirken arrangeres faste gudstjenester, såvel som dåp, bryllup og begravelser. Men i Norge har vi full religionsfrihet, det vil si at vi også har mange andre trossamfunn i landet, blant annet grunnet innvandring; katolisisme og islam er to av de mest utbredte trosretningene. Lurer du på hvor du finner religiøse møtesteder og kirker i nærheten av deg? Få oversikt her.

Vis mer

820 resultater for Religion

Evje og Hornnes Sokn i Evje

Ljosheimvegen 1, 4735 Evje
37 93 00 08

Hjemmeside for Iveland kirkelige fellesråd, Iveland Sokn, Evje og Hornnes kirkelige fellesråd, Evje og Hornnes Sokn. Begge fellesråd/sokn ligger i Otredal prosti i Agder og Telemark bispedømme.

dnn, dotnetnuke, evje, fellesraad

Lawson & Haug Industry AS i Kongsberg

Kirkegårdsveien 45, 3616 Kongsberg
32 28 67 00

FMC Technologies is the global leader for the energy industry providing oil service equipment for sophisticated systems and products such as subsea production and processing systems, surface wellhead systems, high pressure fluid control equipment, measurement ...

arkitekttjenester, kirke, regering, religion

Fant du den riktige blant de 820 tilbydere av religion ? Hvis du også er tilbyder av religion men ikke ennå finnes med i bedriftskatalogen , kan du alltid registrere deg gratis.

Her finner du profiler med "religion" i hele landet. I resultatlista presenterer ulike bedrifter sine produkter og tjenester for temaet "religion".

Pages24 bruker cookies. Ved å fortsette på siden godkjenner du bruken av cookies. Mer informasjon