Topp-200 byer  |  

Psykologi Norge

Det kan være mange grunner til at man vil gå til en psykolog. En psykolog kan hjelpe deg med å bearbeide sorg og depresjoner, men kan også hjelpe deg med å finne ut av eksempelvis søvnproblemer og tilpasningsproblemer. Kanskje du kjenner noen som trenger noen å snakke med?...

Det kan være mange grunner til at man vil gå til en psykolog. En psykolog kan hjelpe deg med å bearbeide sorg og depresjoner, men kan også hjelpe deg med å finne ut av eksempelvis søvnproblemer og tilpasningsproblemer. Kanskje du kjenner noen som trenger noen å snakke med? Spesielt barn som har opplevd traumatiske hendelser kan ha behov for en utenforstående som kan snakke om problemene. Når du går til en psykolog i Norge skal du være trygg på at samtalen er taushetsbelagt. Ønsker du kontakt med en psykolog i nærheten kan du starte her.

Vis mer

99 resultater for Psykologi

Psykolognett DA i Stavanger

Niels Juels Gate 10, 4008 Stavanger

Psykolognett - Vi tilbyr en rekke psykologtjenester til både bedrifter og privatpersoner. Krisehåndtering innen 24 timer. Psykoterapi for bl.a. traumer, angst, stressmestring, utbrenthet. Vi er fokusert på lett tilgjengelig topp faglig kvalitet.

angst, bedrift, crisis, forebygging

Studentsamskipnaden i Trondheim i Trondheim

Stokkanhaugen 181, 7048 Trondheim
73 59 45 00

Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet i Trondheim. NTNU utdanner 3000 studenter hvert år og har hovedansvar for den høyere teknologiutdanningen i Norge.

arkitektur, bachelor, datateknikk, forskning

Anne-marie Fleime i Bergen

Fosswinckels Gate 32A, 5008 Bergen

Anne-Mari Fleime er spesialist i klinisk psykologi og medlem i NPF. E-post: anne.mari.fleime@gmail.com | Tlf: 911 52 209 Adresse: Fosswinckels gate 32 A, 5008 Bergen. Anne-Mari Fleime Psykolog, Bergen

bergen, famileterapi, parterapi, psykolog

Heggeli Helhetsmedisin AS i Oslo

Heggelibakken 2, 0375 Oslo
22 70 38 38

Heggeli helhetsmedisin, tverrfaglige og komplementært medisinsk senter. Bedriftshelsetjeneste og personlig helsetjeneste.

akupunktor, akupunktur, akupunktør, aromaterapeut

Fastvold Filopraksis i Oslo

Tromsøgata 24B, 0565 Oslo
22 37 13 51

Morten Fastvold er filosofisk praktiker som tilbyr konsultasjoner til personer som ønsker å drøfte personlige spørsmål med en profesjonell samtalepartner som ikke er psykolog eller psykoterapeut. Filosofisk praksis er også en velegnet alternativ behandling ...

aristoteles, augustin, dialog, epiktet

Fant du den riktige blant de 99 tilbydere av psykologi ? Hvis du også er tilbyder av psykologi men ikke ennå finnes med i bedriftskatalogen , kan du alltid registrere deg gratis.

Her finner du profiler med "psykologi" i hele landet. I resultatlista presenterer ulike bedrifter sine produkter og tjenester for temaet "psykologi".

Pages24 bruker cookies. Ved å fortsette på siden godkjenner du bruken av cookies. Mer informasjon