Topp-200 byer  |  

Museer Norge

Har du lyst til å lære noe nytt i dag? På et museum kan du lære mye om kunst, kultur og historie. Det finnes flere hundre museer i Norge, med forskjellige temaer. Noen er knyttet til spesielle tidsepoker, andre er dedikert til emner som kunst, musikk, arkeologi eller lokalhistorie. Du kan ta...

Har du lyst til å lære noe nytt i dag? På et museum kan du lære mye om kunst, kultur og historie. Det finnes flere hundre museer i Norge, med forskjellige temaer. Noen er knyttet til spesielle tidsepoker, andre er dedikert til emner som kunst, musikk, arkeologi eller lokalhistorie. Du kan ta med barna og la dem lære litt historie, eller kanskje du er interessert i kunst? Da kan du for eksempel besøke Nasjonalgalleriet eller Munch-museet i Oslo. Uansett hvor i landet du er kan du regne med at du finner et museum i nærheten. Søk her.

Vis mer

6 resultater for Museer

Stiftelsen Oslo Barnemuseum i Oslo

Oberst Rodes Vei 91K, 1165 Oslo

Stedet for å støtte opprettelsen av Oslo Barnemuseum, et spennende miljø med aktivitetsbaserte utstillinger for å inspirere til aktiv lek og læring for barn og deres familier.

aktiv, barn, barndom, barnehager

Haakon Engelsen i Årnes

Møllerstua 423, 2150 Årnes
63 90 26 49

Disse sidene inneholder informasjon om kunstneren Haakon Engelsen og presentasjon av noe av hans arbeider.

art, engelsen, exhibition, galleri

Fant du den riktige blant de 6 tilbydere av museer ? Hvis du også er tilbyder av museer men ikke ennå finnes med i bedriftskatalogen , kan du alltid registrere deg gratis.

Her finner du profiler med "museer" i hele landet. I resultatlista presenterer ulike bedrifter sine produkter og tjenester for temaet "museer".

Pages24 bruker cookies. Ved å fortsette på siden godkjenner du bruken av cookies. Mer informasjon