Topp-200 byer  |  

Leger Norge

I Norge har vi nærmere 30.000 leger, som jobber i forskjellige praksiser rundt omkring i landet. Her har vi en fastlegeordning, som betyr at alle innbyggere har én fast lege å forholde seg til. Man kan velge å bytte fastlege om man ønsker det. Trenger du en spesialist finner du også...

I Norge har vi nærmere 30.000 leger, som jobber i forskjellige praksiser rundt omkring i landet. Her har vi en fastlegeordning, som betyr at alle innbyggere har én fast lege å forholde seg til. Man kan velge å bytte fastlege om man ønsker det. Trenger du en spesialist finner du også det her, som for eksempel en hudlege, ortoped, kirurg eller øre-nese-hals spesialist (ØNH). Mange leger driver privat praksis og du kan finne dine nærmeste legekontorer her. For akutte legebehov, eller ved uhell, kan du besøke din nærmeste legevakt.

Vis mer

127 resultater for Leger

Fant du den riktige blant de 127 tilbydere av leger ? Hvis du også er tilbyder av leger men ikke ennå finnes med i bedriftskatalogen , kan du alltid registrere deg gratis.

Her finner du profiler med "leger" i hele landet. I resultatlista presenterer ulike bedrifter sine produkter og tjenester for temaet "leger".

Pages24 bruker cookies. Ved å fortsette på siden godkjenner du bruken av cookies. Mer informasjon