Topp-200 byer  |  

Havner Norge

Her i Norge, hvor vi har en så lang kyststripe, finnes mange båthavner. Alt fra industrihavner til cruisehavner, fergekaier og fritidshavner ligger spredt langs den norske kysten. Hvis du skal ut og reise til sjøs har du mange muligheter – både Oslo, Bergen, Stavanger og Sandefjord har...

Her i Norge, hvor vi har en så lang kyststripe, finnes mange båthavner. Alt fra industrihavner til cruisehavner, fergekaier og fritidshavner ligger spredt langs den norske kysten. Hvis du skal ut og reise til sjøs har du mange muligheter – både Oslo, Bergen, Stavanger og Sandefjord har gode reisetilbud med ferge og cruise. Du kan også velge om du vil ha med bil dersom du skal kjøre videre når du kommer i land. Ønsker du å vite hvilken havn du kan reise fra, eller hvor du kan legge til med din egen båt? Finn det ut her.

Vis mer

3 resultater for Havner

Hurum Havner Kf i Holmsbu

Storgaten 17, 3484 Holmsbu
32 79 12 66

Nettside for Hurum havner KF, som administrer Filtvet havn og Holmsbu havn, samt Holmsbu Turistkontor i sommersesongen.

filtvet, havn, holmsbu, hurum

Fant du den riktige blant de 3 tilbydere av havner ? Hvis du også er tilbyder av havner men ikke ennå finnes med i bedriftskatalogen , kan du alltid registrere deg gratis.

Her finner du profiler med "havner" i hele landet. I resultatlista presenterer ulike bedrifter sine produkter og tjenester for temaet "havner".

Pages24 bruker cookies. Ved å fortsette på siden godkjenner du bruken av cookies. Mer informasjon