Topp-200 byer  |  

Frisoerer Norge

Er det på tide med en klipp? Kanskje du ønsker deg en helt ny frisyre? Da tar du turen til en av landets over 16.000 frisører, og forteller hvordan du ønsker din frisyre. Frisører i Norge er sterkt representert på kjøpesentre og i handlegater, finn din nærmeste frisørsalong...

Er det på tide med en klipp? Kanskje du ønsker deg en helt ny frisyre? Da tar du turen til en av landets over 16.000 frisører, og forteller hvordan du ønsker din frisyre. Frisører i Norge er sterkt representert på kjøpesentre og i handlegater, finn din nærmeste frisørsalong her. De fleste av dem tilbyr online timebestilling, men du kan også ringe eller stikke innom for å bestille. Trenger du hårprodukter som voks, gelé, hair extensions eller fargemiddel, får du også kjøpt dette her. I tillegg får du råd og veiledning om hvilke produkter som passer best for deg.

Vis mer

79 resultater for Frisoerer

Studio M Frisør AS i Lillehammer

Storgata 86, 2615 Lillehammer
61 26 34 36

Studio M, Frisør Lillehammer tilbyr nå online timebestilling av frisørtime. Frisørsalongen ligger på Lilletorget med direkte adkomst på gateplan midt i Lillehammer sentrum.

barber, elisabeth, frisorer, frisører

Hår Galleriet DA i Sandefjord

Torggata 10, 3210 Sandefjord
33 46 70 80

Hårgalleriet er en frisørsalong som tilbyr alle tjenester/behandlinger innen dame- og herrefrisørfaget: klipp, striper, fargedesign, permanent, brudepynt, osv.

barber, brudepynt, damefrisør, farge

Metro Frisører AS i Namsos

Kirkegata 5, 7800 Namsos
74 21 25 90

Facebook is a social utility that connects people with friends and others who work, study and live around them. People use Facebook to keep up with...

barber, frisør, hairport, hår

Cancam Molde AS i Molde

C/O Moldetordet Torget 1, 6413 Molde
71 25 48 14

Frisørsalonger i Ålesund, Molde, Brattvåg og på Moa. Vi står klare til å gi deg hårfrisyren du vil ha!

barber, frisor, frisorer, frisør

Fant du den riktige blant de 79 tilbydere av frisoerer ? Hvis du også er tilbyder av frisoerer men ikke ennå finnes med i bedriftskatalogen , kan du alltid registrere deg gratis.

Her finner du profiler med "frisoerer" i hele landet. I resultatlista presenterer ulike bedrifter sine produkter og tjenester for temaet "frisoerer".

Pages24 bruker cookies. Ved å fortsette på siden godkjenner du bruken av cookies. Mer informasjon