Topp-200 byer  |  

Eldreomsorg Norge

I et velfungerende samfunn, som her i Norge, er det viktig med et godt tilbud for de eldre. Alle kommuner i Norge har ansvar for drift av offentlige sykehjem og eldreomsorgssentre, men det finnes også mange private aktører på dette markedet. Det handler om å gi de eldre den omsorgen de trenger,...

I et velfungerende samfunn, som her i Norge, er det viktig med et godt tilbud for de eldre. Alle kommuner i Norge har ansvar for drift av offentlige sykehjem og eldreomsorgssentre, men det finnes også mange private aktører på dette markedet. Det handler om å gi de eldre den omsorgen de trenger, enten det er på et eldrehjem eller i form av en hjemmetjeneste som kommer på regelmessige besøk hjem til de eldre. Har du en pensjonist i familien, med behov for omsorg? Her kan du finne ut hvilke tilbud som finnes i nærheten av deg.

Vis mer

101 resultater for Eldreomsorg

Din Omsorgspartner DA i Kristiansand S

Dvergsneskollen 85, 4639 Kristiansand S
38 09 48 44

Din omsorgspartner gir bred erfaring, personlig tilrettelegging og optimal livskvalitet. Privat og offentlig hjemmehjelp og hjemmesykepleie.

eldreomsorg, hjemmehjelp, hjemmesykepleie, kristiansand

Årdal Kommune Eldreomsorg i Årdalstangen

Tangevegen 26, 6885 Årdalstangen
57 66 50 00

Årdal kommune sin heimeside. Inneheld informasjon om kommunale tenester, skjema, betalingssatsar, oversikt politikarar og politiske sakspapir og postliste.

heim, sykepleiefunksjoner, heim, sykepleiefunksjoner

Fant du den riktige blant de 101 tilbydere av eldreomsorg ? Hvis du også er tilbyder av eldreomsorg men ikke ennå finnes med i bedriftskatalogen , kan du alltid registrere deg gratis.

Her finner du profiler med "eldreomsorg" i hele landet. I resultatlista presenterer ulike bedrifter sine produkter og tjenester for temaet "eldreomsorg".

Pages24 bruker cookies. Ved å fortsette på siden godkjenner du bruken av cookies. Mer informasjon