Topp-200 byer  |  

Bakerier Norge

Hva er vel bedre enn et rykende ferskt brød på frokostbordet? Finn ditt nærmeste bakeri her, og la deg friste av ferske brød, rundstykker, boller og gjærbakst av alle slag. Hva med en fersk loff til familieselskapet, et sunt fullkornbrød til hverdagen eller grove rundstykker til...

Hva er vel bedre enn et rykende ferskt brød på frokostbordet? Finn ditt nærmeste bakeri her, og la deg friste av ferske brød, rundstykker, boller og gjærbakst av alle slag. Hva med en fersk loff til familieselskapet, et sunt fullkornbrød til hverdagen eller grove rundstykker til søndagsfrokosten? Bakerfaget er et yrke med lang historie, og i dag finner du alt fra store industribakerier til små bakerier som holder på de gode tradisjonene. Det finnes mange bakerier i Norge, og de fleste har også kafé hvor du kan nyte en deilig frokost eller lunsj sammen med en kopp kaffe.

Vis mer

6 resultater for Bakerier

Westend Bakerier AS i Rud

Rudssletta 12, 1351 Rud
67 17 40 10

Westend Bakerier har spesialisert seg på produksjon av pizzabunner til storhusholdning. (t): +47 67 17 40 10 (e): post@westendbakeri.no

kjeks-smaakaker

Fant du den riktige blant de 6 tilbydere av bakerier ? Hvis du også er tilbyder av bakerier men ikke ennå finnes med i bedriftskatalogen , kan du alltid registrere deg gratis.

Her finner du profiler med "bakerier" i hele landet. I resultatlista presenterer ulike bedrifter sine produkter og tjenester for temaet "bakerier".

Pages24 bruker cookies. Ved å fortsette på siden godkjenner du bruken av cookies. Mer informasjon