Topp-200 byer  |  

Arkitekter Norge

Når du skal bygge bolig er det mye å tenke på, og noe av det aller første som må være på plass er tegningene for huset. Ønsker du et spesialdesignet hus kan du kontakte en arkitekt for å få hjelp med prosjektet ditt. Arkitekten kan diskutere ønsker,...

Når du skal bygge bolig er det mye å tenke på, og noe av det aller første som må være på plass er tegningene for huset. Ønsker du et spesialdesignet hus kan du kontakte en arkitekt for å få hjelp med prosjektet ditt. Arkitekten kan diskutere ønsker, behov og ideer sammen med deg og tegne et hus ut fra det dere blir enige om. Mange byggefirmaer har også samarbeid med arkitekter, slik at du slipper å tenke på dette selv. Hvis du ønsker kontakt med en arkitekt kan du her enkelt finne en i nærheten av deg.

Vis mer

438 resultater for Arkitekter

Trifolia Landskapsarkitekter DA i Oslo

Trondheimsveien 2, 0560 Oslo
21 98 70 24

Vi tilbyr rådgivning og tjenester ved etablering og fornyelse av hage, uterom og bygg. Vi har nå ti års erfaring med et variert utvalg prosjekter, alt fra privathager og barnehager til bakgårder, næringseiendom, parker og byromsutvikling.

arkitekter, arkitekttjenester, landskapsarkitekter, arkitekter

Borge Bringsværd Jr Arkitekt-design i Drøbak

Tamburbakken 17, 1440 Drøbak
64 93 36 70

Drøbak Arkitektkontor har oppdrag innenfor et bredt spekter av oppgaver. Store og små bygg, nybygg, tilbygg, ombygging og interiør, samt mulighetsstudier og regulering.

arkitekter, arkitektkontor, arkitekttjenester, cad

Sted Helhet Arkitektur - Shark. AS i Oppegård

Skiveien 200A, 1415 Oppegård
66 81 21 21

Arkitektkontoret shark har eksistert i Oppegård siden 1984, først som Sørlie og Jakobsen AS og senere som Sørlie og Haugstad AS og nå som shark as. Kontoret har hatt sentral-godkjenning i tiltaksklasse 3 fra 1998.

arkitekt, arkitekter, arkitekttjenester, arkitektur

Årstiderne Arkitekter AS i Nesbyen

Jordeshagen 15 C, 3540 Nesbyen
22 06 61 80

Alle former for arkitektrådgivning i byggeriets faser, såvel arkitektonisk, teknisk, tidsmæssigt samt økonomisk. Arkitekter Silkeborg, Herning og København.

arkitekttjenester, arkitekttjenester

Fant du den riktige blant de 438 tilbydere av arkitekter ? Hvis du også er tilbyder av arkitekter men ikke ennå finnes med i bedriftskatalogen , kan du alltid registrere deg gratis.

Her finner du profiler med "arkitekter" i hele landet. I resultatlista presenterer ulike bedrifter sine produkter og tjenester for temaet "arkitekter".

Pages24 bruker cookies. Ved å fortsette på siden godkjenner du bruken av cookies. Mer informasjon