Topp-200 byer  |  

Spa Kristiansund

Av og til må du unne deg selv og kroppen din noe ekstra. I hverdagens mas og jag er det fort gjort å glemme å slappe av ordentlig, og å gi kroppen en etterlengtet behandling. Bestill time hos et spa og nyt et deilig kurbad, en massasje, aromaterapi eller pedikyr. Hvert spasenter har sitt eget...

Av og til må du unne deg selv og kroppen din noe ekstra. I hverdagens mas og jag er det fort gjort å glemme å slappe av ordentlig, og å gi kroppen en etterlengtet behandling. Bestill time hos et spa og nyt et deilig kurbad, en massasje, aromaterapi eller pedikyr. Hvert spasenter har sitt eget program og sine unike tilbud. Trenger du et gavetips til noen du er glad i? Et gavekort på spabehandling blir alltid godt mottatt. Spasentre blir ofte kombinert med hotell slik at kundene får den ultimate luksusopplevelsen – hva med en hel helg med velvære på spahotell?

Vis mer

3 resultater for Spa

Fant du den riktige blant de 3 tilbydere av spa ? Hvis du også er tilbyder av spa men ikke ennå finnes med i bedriftskatalogen , kan du alltid registrere deg gratis.

Resultatlista for spa i Kristiansund. De beste bedriftene og tilbyderne av spa i Kristiansund finner du i Bransjekatalog Kristiansund. Det er 3 registrerte bedrifter i bransjekatalogen for Kristiansund under bransjen spa for øyeblikket.

Pages24 bruker cookies. Ved å fortsette på siden godkjenner du bruken av cookies. Mer informasjon