Topp-200 byer  |  

Utdanning Fredrikstad

Utdanning i Norge starter allerede når man er seks år gammel og begynner på barneskolen. Når man har fullført ungdomsskolen og skal begynne på videregående skole, har man litt flere valgmuligheter for hvilken retning man vil ta. Her får man studiekompetanse eller yrkeskompetanse,...

Utdanning i Norge starter allerede når man er seks år gammel og begynner på barneskolen. Når man har fullført ungdomsskolen og skal begynne på videregående skole, har man litt flere valgmuligheter for hvilken retning man vil ta. Her får man studiekompetanse eller yrkeskompetanse, og kan videre søke seg inn på høyskoler og universiteter for høyere utdanning. Noen av de mest populære studieretningene i landet er jus, økonomi, psykologi, medisin og arkitekt. Mange institusjoner og skoler tilbyr kurs og videreutdanning for voksne. Har du lyst til å lære noe nytt, eller trenger mer faglig kompetanse? Få oversikt over utdanningstilbud i nærheten.

Vis mer

46 resultater for Utdanning

Østfold Fylkeskommune Sentraladministrasjonen i Fredrikstad

Åsebråtveien 27, 1605 Fredrikstad
69 11 70 00

Sammen med staten og kommunene utgjør fylkeskommunene det offentlige Norge. De siste årene har det vært foretatt flere store endringer i oppgavefordelingen mellom de tre forvaltningsnivåene. Derfor har også fylkeskommunens rolle endret seg. Hovedoppgavene ...

a?stfold, fylke, fylkeskommune, kommune

Nav Østfold i Fredrikstad

Bryggeriveien 2, 1607 Fredrikstad
55 55 33 33

NAV forvalter en tredjedel av statsbudsjettet gjennom ordninger som dagpenger, arbeidsavklaringspenger, sykepenger, pensjon, barnetrygd og kontantstøtte.

byggesak, gamlebyen, kart, kultur

Fant du den riktige blant de 46 tilbydere av utdanning ? Hvis du også er tilbyder av utdanning men ikke ennå finnes med i bedriftskatalogen , kan du alltid registrere deg gratis.

Resultatlista for utdanning i Fredrikstad. De beste bedriftene og tilbyderne av utdanning i Fredrikstad finner du i Bransjekatalog Fredrikstad. Det er 46 registrerte bedrifter i bransjekatalogen for Fredrikstad under bransjen utdanning for øyeblikket.

Pages24 bruker cookies. Ved å fortsette på siden godkjenner du bruken av cookies. Mer informasjon