Topp-200 byer  |  

Veterinaerer Fana

Har du hund eller katt? Det er i alle fall de vanligste kjæledyrene i Norge. Det er viktig å vite hvor du skal henvende deg dersom kjæledyret ditt er sykt eller har skadet seg, og her kan du finne din nærmeste dyrlege. Veterinæren behandler de fleste dyr, for eksempel gårdsdyr som...

Har du hund eller katt? Det er i alle fall de vanligste kjæledyrene i Norge. Det er viktig å vite hvor du skal henvende deg dersom kjæledyret ditt er sykt eller har skadet seg, og her kan du finne din nærmeste dyrlege. Veterinæren behandler de fleste dyr, for eksempel gårdsdyr som gris, hest, storfe og sau. Mange dyr trenger også regelmessige vaksiner og kontroll av tenner. Veterinærer vet mye om sykdommer som dyr ofte bærer, og har derfor stor kunnskap om mattrygghet og miljø. Dette bidrar de med sammen med Mattilsynet, slik at vi har trygt kjøtt i matbutikkene.

Vis mer

0 resultater for Veterinaerer

Fant du den riktige blant de tilbydere av veterinaerer ? Hvis du også er tilbyder av veterinaerer men ikke ennå finnes med i bedriftskatalogen , kan du alltid registrere deg gratis.

Pages24 bruker cookies. Ved å fortsette på siden godkjenner du bruken av cookies. Mer informasjon