Topp-200 byer  |  

Religion Fana

Kristendom er den mest utbredte religionen i Norge, og er ansett som statsreligionen. Rundt 3/4 av befolkningen er medlemmer av den norske statskirken, og alle byer, tettsteder og bygder har sine kirker eller bedehus. I kirken arrangeres faste gudstjenester, såvel som dåp, bryllup og begravelser. Men i...

Kristendom er den mest utbredte religionen i Norge, og er ansett som statsreligionen. Rundt 3/4 av befolkningen er medlemmer av den norske statskirken, og alle byer, tettsteder og bygder har sine kirker eller bedehus. I kirken arrangeres faste gudstjenester, såvel som dåp, bryllup og begravelser. Men i Norge har vi full religionsfrihet, det vil si at vi også har mange andre trossamfunn i landet, blant annet grunnet innvandring; katolisisme og islam er to av de mest utbredte trosretningene. Lurer du på hvor du finner religiøse møtesteder og kirker i nærheten av deg? Få oversikt her.

Vis mer

0 resultater for Religion

Fant du den riktige blant de tilbydere av religion ? Hvis du også er tilbyder av religion men ikke ennå finnes med i bedriftskatalogen , kan du alltid registrere deg gratis.

Resultatlista for religion i Fana. De beste bedriftene og tilbyderne av religion i Fana finner du i Bransjekatalog Fana. Det er ingen registrerte bedrifter i bransjekatalogen for Fana under bransjen religion for øyeblikket.

Pages24 bruker cookies. Ved å fortsette på siden godkjenner du bruken av cookies. Mer informasjon