Tips om markedsføring, sosiale medier og IT for din bedrift

Newsletter

FAQ | Spørsmål og svar

Her er noen av de vanligste spørsmålene som stilles.

Gi beskjed hvis du ikke ser svaret på spørsmålet ditt her. Du kan altid kontakte oss via vårt kontaktskjema eller sende en e-post til info@pages24.no!

1

Hva er Pages24?

Pages24 er Norges moderne bedriftskatalog. Her finner du omfattende bedriftsinformasjoner som telefonnumre, adresser og nettsteder til bedrifter, butikker, restauranter, håndverkere, leverandører eller freelansere – kategorisert etter by og bransj. Du som entreprenør kan få alle fordeler av portalens funksjonalitet og øke synligheten din på internett, vinne nye kunder, forbedre sjansene for gode plasseringer i søkemotorer, optimalisere markedsføringen din og etablere interessante kontakter med andre selskaper.

2

Hvordan registrerer jeg meg på Pages24?

Hvis bedriften din er ennå ikke registret her, bruk kontaktskjemat for å ta kontakt med oss eller send en e-post til info@pages24.no. Vårt team vil aktivere profilen etter en kort verifisering. Så snart den er blitt aktivert, vil du motta en e-postbekreftelse med en lenk til profilen din.

3

Hva koster registreringen på Pages24?

Selvfølgelig er registreringen gratis for deg!

4

Jeg ønsker å oppdatere eller slette bedriftsprofilen min: hva skal jeg gjøre?

Hvis du ønsker å oppdatere eller slette bedriftsprofilen din på Pages24 kontakt oss via kontaktskjemat eller send en e-post til info@pages24.no. Vennligst angi navnet og adressen til bedriften din og hva det er vi kan hjelpe deg med.

5

Hva er kundeomtaler og hvordan fungerer det?

Omtaler er blant de viktigste faktorene når kunder bestemmer seg for en virksomhet eller tjeneste. Selvfølgelig – de er jo basert på virkelige erfaringer og meninger! Slik oppretter du en omtale:

Velg hvor mange stjerner du synes at bedriften fortjener på bakgrunn av følgende kriterier:

1 stjerne = Dårlig

5 stjerner = Veldig bra

I tillegg kan du også skrive en liten kommentar. Hver omtale må aktiveres av brukeren og godkjennes av vårt team før publisering. Hvis omtalen din ikke oppfyller kravene våre, kommer den ikke til å bli publisert.

Hva bør du ikke skrive?

  • Upassende språk: krenkende ord og uttrykk, trusler, skjellsord eller andre slags respektløse uttalelser.
  • Upassende informasjon: ærekrenkelse, jobbsøknad, alle slags forespørsel til selskapet, oppdateringer av virksomhetsoppføringer eller annet innhold som ikke er relatert til bedriftens vurdering. For disse forespørslene, vennligst benytt vårt kontaktskjema.
  • Reklame: omtaler om deg selv, ærekrenkelse av konkurrenter eller noe innhold å markedsføre din egen virksomhet.

Har du spørsmål om omtalene? Send e-post til info@pages24.no.

Følg oss i sosiale medier

Alle rettigheter reservert © Marktplatz Mittelstand GmbH & Co. KG 1996-2015