Tips om markedsføring, sosiale medier og IT for din bedrift

Newsletter

5 Markedsføringsstrategier På Nett For Økt Salg

Onsdag, 28.10.2015

Markedsføring på nett er avgjørende for at enhver bedrift skal kunne overleve. Du kan finne nye kunder og relasjoner kan enkelt bygges med effektive markedsføringsstrategier. Slik som internett vokser øker også antallet potensielle kunder via internett. Å utnytte internettsuksessen er avgjørende for å utvikle eller starte en virksomhet som samtidig skal kunne leve videre. Her er fem strategier du kan bruke til å vise frem din bedrift ved bruk av markedsføring på nett.

5 Markedsføringsstrategier På Nett For Økt Salg

Søkemotor-markedsføring:

Søkemotormarkedsføring er en av de mest effektive måtene å få kontakt med potensielle kunder. Det å sørge for at hjemmesiden skiller seg ut i søkemotorresultater (ved bruk av god søkemotoroptimalisering) er kilden til stor trafikk og flere kunder. Ved å bruke litt tid på å optimalisere hjemmesiden og få høyere rangering blant søkemotorene, vil dette resultere i mye mer salg!

Epost-markedsføring:

Markedsføring på epost er en fin måte å etablere relasjoner til kundene og sørge for kontinuerlig og hyppig kontakt med eksisterende kunder. Dette er en effektiv måte å markedsføre dine tjenester og garanterer faste kunder. Spør kundene om de vil abonnere på nyhetsbrev som vil inneholde oppdateringer om rabatter, produktendringer, eller noe annet som frister dem til å registrere seg.

Sosiale Medier:

Sosiale medier gir deg mulighet til å enkelt få produktet til å bli raskt lagt merke til . Spredningseffekten i forhold til hva folk liker og deler mellom venner kan gjøre produktet synlig for tusenvis av potensielle kunder kun i løpet av minutter. Markedsføring på sosiale medier vil si å ha en Facebook-side (eller andre tjenester fra andre sosiale medier), i tillegg til å ha en blogg. Sørg for at hjemmesiden har opplyste knapper for å gjøre det enkelt å dele valgte undersider på sosiale medier.

Annonsering på nett:

Annonsering på nett er en viss investering, men det lønner seg! Kjøp reklameplass på nettsteder relatert til dine produkter og be om å få produktet omtalt i nyhetsbrev og anmeldelser. Du kan også kjøpe søkemotorannonser, som vil vise hjemmesiden din ovenfor relaterte søk. Lag en fengende annonse som skiller seg ut (eller betal spesialister innen markedsføring) for å være helt sikker på at annonsen er verdt pengene du investerer.

Lag en god hjemmeside:

Din hjemmeside er som en butikk. Folk kommer dit for å kjøpe produkter. Men omtrent som kundene som står og titter inn i butikken i den virkelige verden, vil mange av dem bare kjøpe produktet hvis de hadde hørt eller sett at det var et godt kjøp. Det er derfor du bør lage en lekker hjemmeside som er tydelig og iøynefallende nok til å skape et godt førsteinntrykk for kunder. Og som vil garantere suksess innen markedsføring på nett.

Økt Salg

Økt Salg

Ved å bruke alle, men selvsagt ikke kun de ovennevnte strategiene, vil salget ditt øke. Disse er fine å bruke først ettersom de er svært enkle og effektive. En god markedsføringskampanje på nett er viktig hvis du vil at bedriften skal vokse bærekraftig. Hver av disse strategiene kan brukes målrettet mot spesifikke kundegrupper, så sørg for å velge riktige strategier som vil maksimere trafikken fra din valgte målgruppe. Men ikke ekskludér de andre strategiene, ettersom alle er effektive på sin måte uansett hva målgruppa skulle være.

Dette kan være interessant for deg:

Følg oss i sosiale medier

Alle rettigheter reservert © Marktplatz Mittelstand GmbH & Co. KG 1996-2015